Receptionen & shop är stängt för säsongen. 
För kontakt mejla till info@enkopinggolf.se

Sveriges närmaste golfklubb!

En tredjedel av Sveriges golfare inom 60 min

Eclectic - Nytt för 2021

TÄVLINGEN
Tävlingen startar 15 maj och håller på till 15 september. 
Anmälan sker genom betalning av deltagaravgift på 50 kr, dock senast den 12 maj.

Du ska under denna tid spela minst 18 rundor som är 18 hål på Enköpings GK så att du kan få resultat på alla hål i Eclectic.

Du väljer ut ETT hål för varje runda som du LÅSER. Dessa skrivs upp samma dag som rundan genomförts och ska vara registrerad i GIT:en. (Du får bara låsa ETT hål per runda - oavsett om du gör två birdies)
Det innebär att du skriver upp resultatet i antal slag på listan i damrummet och noterar datum. Detta resultat går INTE att ändra sedan. 

Detta är lite spännande och leder vanligtvis till att du vid tävlingens slut  finner dig stående med ett antal hål som du hade hoppats göra birdie på, men nu är glad att få föra in par på. Eller?

Ditt spelhandicap kommer att räknas ut och informeras vid senare tillfälle.

En tävling som är 9 hål, Scramble eller Greensome kan inte räknas - bara 18 håls rundor
 
Exempel: Du går ut med dina vänner och spelar 18-håls runda och gör ett par på 10:an – DEN vill du registrera i tävlingen. Skriv resultatet på listan. Med vem eller när du spelat har ingen betydelse, du avgör vilket hål du vill låsa när du spelat. 
Nästa runda spelar du med din tour eller några gäster – du gör två birdies, en på hål 7 och en på hål 16, du får fortfarande bara registrera ETT hål. 
På så sätt håller vi på tills de som deltar i tävlingen spelat sina 18 rundor och fått resultat på alla hål. 
Vi kommer att räkna ut en spel HCP i procent och på så sätt få ett rättvist resultat. 

För att delta i denna tävling swishar du 50 kr till 0707350770 (Christina Möller) och skriver namn och golf ID – pengarna går oavkortat till prisbordet och resultatet kommer att meddelas på Damavslutningen 26 september.

Har du några frågor angående detta kan du ringa Christina på 0707350770 eller maila chrismo@live.se 


1289
1280
1342