Receptionens öppettider: 
Mån-Fre 09:00-17:00, Lör-Sön 08:00-15:00

Sveriges närmaste golfklubb!

En tredjedel av Sveriges golfare inom 60 min
ARTICLE
1001
87c4f3db3e693abc24f96c133ab1527e
Tillbaka

Info från klubben

Välkommen till en ny säsong på Enköpings GK

Rangen är öppen, kom ihåg att ta med rangekort eller 10 kr för spel på rangen.

Banan planeras att öppnas den 25 april. Banan ser mycket fin ut, och vi ser fram emot en fantastisk säsong. Det går mycket bra att boka redan nu.

Reception och shop öppnar upp i samband med banans öppning.

Under vintern har flera förbättringsarbeten skett. Dels har högersidan på hål 14 har rensats ut och öppnats upp, vilket även kommer att vara positivt för spel på hål 15. Stort lyft är också att elstolparna kommer att försvinna helt.

Indexeringen på banan kommer att bytas. Vi är fullt medvetna om att den behöver ändras. Ändringen kommer att göras till säsongen 2016 då det kommer att göras ytterligare förbättringar på banan som påverkar hålens index under hösten. Genom att vänta till nästa år undviker vi dubbla kostnader på nya teeskyltar mm.

Till säsongen ser det mycket lovande ut, och vi jobbar hårt på att få en riktigt fin säsong.

Medlemsantalet har ökat, och vi är idag ca 1300 medlemmar. Både intresset av nya spelrätter och tillökningen av nya medlemmar känns mycket positivt.

För nyrekrytering storsatsar vi i år med nybörjarkurs inklusive medlemskap första året för endast 3 500 kr. Pris för juniorer 2500 kr. Tipsa gärna era bekanta om detta fina erbjudande.

Gällande greenfee har vi till året infört rabatt för gäst till fullvärdig medlem. Detta ser vi som ett mervärde både för våra medlemmar och gäster, och hoppas blir mycket uppskattat. Gäst till fullvärdig medlem erhåller 100 kr rabatt på vardagar, och 200 kr rabatt på helger. Gäller en gäst per fullvärdig medlem.

Vi fortsätter också med vårt "400 kr paket” till större grupper och golfgäng. Gäller alla vardagar vid mer än 8 betalande. Pris inklusive vardagsgreenfee, kaffe och macka samt lunch. Mycket uppskattat!

Stuguthyrningen har ökat markant, och flera har upptäckt hur trevligt det är att bo och spela på fina Enköpings GK. Passa på att tipsa era vänner och bekanta om våra förmånliga stugpaket på Enköpings GK.


Välkommen till en ny säsong på Enköpings GK

Posten senast uppdaterad 23 maj 2015 kl. 20:47

51