Receptionens öppettider: 
Mån-Fre 09:00-17:00, Lör-Sön 08:00-15:00

Sveriges närmaste golfklubb!

En tredjedel av Sveriges golfare inom 60 min
ARTICLE
1178
d4df2da90377dc5a9ac72da1fa1f4914
Tillbaka

Nyhetsbrev januari

-Först vill vi önska god fortsättning och även passa på att tacka alla som varit lojala och betalat in 2018 års avgift inom önskad tid. De som ännu inte betalt hoppas vi gör det till den 31 januari. 

-Vi har haft ett positivt och trevligt möte med seniorkommittén där vi utvärderade den gångna säsongen och tittade framåt på kommande säsong. En utmaning för seniorerna tillika hela klubben är att bemanna helgerna med golfvärdar. Det upplevs mycket positivt med golfvärdar, samtidigt som det ger oss en möjlighet att påverka speltiden samt även att vi får en bättre kontroll. Intresserade kan redan nu kontakta någon i styrelsen. Mer information kommer. 

-Takprojektet del 2 – bygglovspapper avseende inglasning är inskickat. 

-Vi jobbar hela tiden med att utöka våra tees och framförallt på våra korthål. Just nu är 11:an och 12:an under ombyggnad. 

-Vi vill på något sätt hedra Madelene Sagström för hennes utveckling och att hon nu tillhör världstoppen bland damerna. Styrelsen kommer att vid vårårsmötet föreslå att ”Madde” blir hedersmedlem i EnGK. 

-Styrelsen kommer att ha en arbetsdag lördagen den 27 januari med bl a genomgång av den enkät som genomförts (via SGF) under 2017. 

-Vår Hcp-kommitté består av Ulf Johansson ordförande, Ragni Kaiheden och Malin Lundin. 

-Vi (Ulf Johansson, Gudrun Råberg och Gunnar Lundin) kommer att delta på SGF:s verksamhetsseminarium i Väsby den 14 februari. 

-Vi har utökat samarbetet med Tortuna GK. Vi kommer i år även ha rabatt på helgerna från kl 13,00. 

-En ”torsdagsgrupp” kommer att startas. Tanken är att frivilliga krafter samlas på torsdagarna och jobbar med banan, huset och omgivningarna. Per Mossvik kommer att vara sammanhållande för denna grupp. 

-Vi har några fastighetsfrågor att hantera i närtid med bl a byte av vattenmätare och översyn av avloppet. 

-Den 24 april kommer EnGK, Friibergh GK och vår klubbrådgivare (SGF), tillsammans bjuda in politiker i Enköping och Håbo för att diskutera golfen i samhället. Hur kan vi tillsammans utveckla golfen och vårt samarbete inom begreppet ”Golfnyttan i samhället”. 

KALLELSE 
Vårårsmöte – onsdagen den 21 mars i klubbhuset kl 19,00 Damkommittén serverar kaffe. Välkomna 

/ Styrelsen 

Posten senast uppdaterad 26 jan 2018 kl. 18:48

51