Kontakt receptionen, info@enkopinggolf.se

Sveriges närmaste golfklubb!

En tredjedel av Sveriges golfare inom 60 min

Restaurang

Välkomna till Restaurang Golfen! Den 4 april är det äntligen dags för oss Theresa och Daniel Di Grazia att öppna dörrarna! Daniel känner ni sedan tidigare då han var krögare under 2003-2010. Ni kommer att lotsas in i det Italienska köket och avnjuta vår lunchbuffé i en helt ny tappning, med mycket kärlek och omsorg serverar vi det bästa från Italien och Sverige i en härlig kombination. 

Nytt blir att vi anställt en kock från Italien, det ser vi verkligen fram emot! Vi kommer även att renovera köket tillsammans med klubben, det blir ett härligt och behövligt lyft. 

Matsalen skall få nytt golv och nya möbler, vi avslöjar inte allt här och nu, lite premiärkänsla vill vi spara. 

Under säsongen kommer vi presentera lite olika nyheter så som grillkväll, skaldjursfrossa och så följer vi såklart Sverige under fotbolls EM. Många andra temaaktiviteter finns också planerade! 

Vi kommer att göra vårt yttersta för att tillgodose golfklubben och dess medlemmars behov och intressen. Ni som medlemmar har givetvis rabatt i restaurangen. 

Vi tar gärna emot privata bokningsförfrågningar, antingen via vår Facebooksida Restaurang Golfen eller på mail restaurang.golfen@gmail.com vi kommer inom kort att återkomma med mer information samt ett telefonnummer ni kan nå oss på. 

Varmt välkomna önskar vi Er!
1269